Menu


Chefsmenu

Laat u verrassen met ons chefsmenu of vegetarisch menu.


Paskal en zijn team serveren u een met passie en liefde samengesteld menu, waarbij het seizoen en Nederlandse producten centraal staan.

 

4 gangen    65

5 gangen    80

6 gangen    95



*Supplement 10 gram Osetra kaviaar    25


Als extra gang serveren wij optioneel:

Osetra kaviaar (v.a. 10gr) - karnemelk - aardappel        29,5



Wild arrangement

(beschikbaar van medio oktober tot en met medio januari)


Het wildmenu bestaat uit een voor-, twee tussen- en een hoofdgerecht met als hoofdelement Nederlands wild. Voorafgaand een aperitief, tafelwater en koffie of thee met friandises zijn bij het menu inbegrepen.


4 gangen 90


Extra


Aperitief bites                            

- Wortel - brioche

- Iberico ham - brioche


Achteraf

- Kaastrolley                           


Karels' complete belevenis    165 pp

Laat je verrassen met 6 gangen inclusief Champagne aperitief, amuse parade en lokaal gemaakt brood met eigen boter, tafelwater, wijnarrangement en koffie of  thee met friandises.


Culinair op maandag en donderdag 75 pp

Op maan- en donderdagen bieden wij een 4-gangen diner inclusief mousserend aperitief, amuse parade en lokaal gemaakt brood met eigen boter, tafelwater en koffie of thee achteraf voor een aantrekkelijke prijs.



Vrijdag tot en met maandag zijn wij geopend voor de lunch en kunt u tussen 12:30 en 13:30 aanschuiven voor een 3- tot en met 5-gangen chefsmenu.


3 gangen   55,00

4 gangen   65,00

5 gangen   80,00


*Supplement 10 gram Osetra kaviaar    25


Als extra gang serveren wij optioneel:

Osetra kaviaar (v.a. 10gr) - karnemelk - aardappel        29,5


Om ons personeel dinerpauze te kunnen bieden, sluiten wij de keuken voor de lunch om uiterlijk 16:30. Het is daarom tot uiterlijk 13:30 mogelijk te bestellen.


Voor diner opent de keuken om 18:00.


In het chefsmenu zijn allergenen verwerkt, indien u dieetwensen en/of allergieën heeft verzoeken wij u dit tijdens uw reservering aan ons door te geven.



Op al onze reserveringen, hotelovernachtingen en arrangementen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Heeft u een reservering geplaatst voor het restaurant op een nationale feestdag? Dan kunt u tot 48 uur voorafgaand kosteloos annuleren. Tijdens de kerstdagen kunt u tot een week voorafgaand kosteloos annuleren, mits geboekt zonder overnachting. 

Tenslotte maken wij u erop attent dat bij annulering binnen 4 uur voorafgaand aan uw lunch of diner een bedrag van 50 euro in rekening wordt gebracht en in geval van no-show een bedrag van 65 euro per persoon. 


Share by: