1 oktober 2014

Menukaart restaurant

    • A la carte

    • Oesters

      € 3,25

      Verse oesters uit Frankrijk of Zeeland , per stuk

    • Dagelijks wisselende vers bereide soep

      € 9,50
    • Carpaccio, truffelvinaigrette, Parmezaanse kaas, rucola sla

      € 12,50
    • Spaghettini pasta, coquille, kreeft en kreeftenjus

      € 27,50
    • Wekelijks wisselend vlees of vis hoofdgerecht

      € 24,50
    • Tournedos met pepersaus

      € 28,50
    • Hele kreeft gekookt in court bouillon of gegrild met bearnaisesaus

      Dagprijs
    • Selectie Franse en Italiaanse kazen

      € 14,00

      Van onze kaas affineur ‘t Zuivelhoekje

    • Tiramisu di Mezzo

      € 9,50
    • Dessert al naar gelang het seizoen

      € 9,50
    • Supplementen

    • Dikke frieten met huisgemaakte mayonaise

      € 4,50

      (per twee personen)

    • Spaghettini pasta met knoflook, peper en olijfolie

      € 4,50

      (per twee personen)

    • Extra broodjes

      € 3,75

      Vers uit de oven,  per vier stuks

    • Verrassingmenu

    • Twee gangen verrassingsmenu

      € 29,50
    • Drie gangen verrassingsmenu

      € 39,50
    • Vier gangen verrassingsmenu

      € 49,50
    • Vijf gangen verrassingsmenu

      € 59,50
    • Menu alternatieven

      Onderstaand alternatieven voor het verrassingsmenu

    • Tournedos met pepersaus

      € 12,50

      (I.p.v. het hoofdgerecht / meerprijs)

    • Halve kreeft naar keuze bereid

      € 12,50
    • Hele kreeft naar keuze bereid

      € 27,50
    • Selectie Franse en Italiaanse kazen

      € 7,50

      (i.p.v. het dessert / meerprijs)

    • Wijnarrangement

    • Twee glazen wijnarrangement

      € 12,50
    • Drie glazen wijnarrangement

      € 18,50
    • Vier glazen wijnarrangement

      € 24,50
    • Vijf glazen wijnarrangement

      € 30,50