19 mei 2014

Restaurant

Mezzo restaurant & kamers is al meer dan een decennia een plek waar het goed toeven is. De oprechte gastvrijheid, de voortreffelijke Mediterrane keuken en de prachtige ligging zorgen ervoor dat mensen steeds weer terugkomen. Gastheer en gastvrouw zijn Berry en Wendy van de Ven. Zij hebben een gezamenlijke passie en dat is hun gasten optimaal verwennen.

Het Mezzo restaurant staat voor pure eenvoud en herkenbare ingrediënten. In de keuken laat Berry zich leiden door het ritme van de seizoenen. In de loop der jaren heeft hij een klassieke kookstijl ontwikkeld met een moderne twist. Voor Berry moeten de smaken puur zijn en herkenbaar, ‘what you see is what you get’. Een goed voorbeeld hiervan zijn de regelmatig wisselende verrassingsmenu’s, een ontdekkingsreis door het scala aan signature dishes van Berry. De tijdloze, klassieke gerechten uit de Italiaanse en Franse keuken onderscheiden zich door hun kwaliteit en eigentijdse accent. Berry gebruikt bij de bereiding van zijn gerechten uitsluitend dagverse producten van gerenommeerde leveranciers.

Gastvrouw Wendy vindt persoonlijk contact met haar gasten het belangrijkste aspect van haar werk. Ze heeft de ambitie om van Mezzo een bruisende ontmoetingsplaats te maken voor jong en oud, waar gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. In de door Wendy met zorg samengestelde wijnkaart wordt de voorkeur gegeven aan Italiaanse en Franse wijnen, afkomstig van veelal kleinere, gepassioneerde wijnboeren. Maar ook de grote klassiekers ontbreken niet. Wilt u advies over welke wijn het beste bij uw gerecht past? Een team van gastvrouwen staat voor u klaar.

Bij mooi weer kunt u buiten eten in de prachtige bostuin.

Openingstijden

Restaurant
Reserveren is mogelijk van woensdag tot en met zaterdag van 17:30 uur tot 21:00 uur, op zondag van 17:00 uur tot 20:30 uur.

Feestdagen : Rond de feestdagen gelden de volgende openings- en sluitingsdagen :

  • Woensdag 22 december : geopend
  • Donderdag 23 december : geopend
  • Vrijdag 24 december : gesloten
  • Zaterdag 25 december (1e kerstdag) : geopend
  • Zondag 26 december (2e kerstdag) : geopend
  • Maandag 27 december : geopend
  • Dinsdag 28 december 2021 tot en met 11 januari 2022 : gesloten
  • Woensdag 12 janauri 2022 : opening Karels Restaurant & Hotel

Hotel
Woensdag t/m zondag geopend (met check out op maandag). Check in vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur. Check out voor 11:00 uur.

 

nodogs

Reserveer voor restaurant

Deel deze pagina